donderdag 6 mei 2021

Aad Mansveld cup definitief verplaatst naar 2022

Eigenlijk tegen beter weten in hebben we samen met Die Haghe op de achtergrond de haalbaarheid van de tweede editie van de Aad Mansveld cup onderzocht. Uiteindelijk hebben we moeten besluiten deze tweede editie te verplaatsen naar 2022. De onzekerheid qua ontwikkelingen met betrekking tot Corona alsmede de terughoudendheid bij voetbalclubs volmondig ja te zeggen, hebben ons tot dit besluit genoodzaakt.

Vincent van Bennekom van Voetbalnieuws & Voetbaltoernooien Haaglanden hierover: "de Aad Mansveld cup kan alleen plaatsvinden als alles op zijn plek valt. Teams van het hoogste niveau, publiek, sponsoren en het belangrijkste, de organisatie. Als we dan deze factoren bekijken dan weten we niet of alle voorwaarden kunnen of lukken. Je kunt dan maar één conclusie trekken en dat is veiligheid voor alles en in 2022 het nog beter en mooier doen met elkaar. Met pijn in het hart hebben we daarom besloten de Aad Mansveld 2022 uit te stellen"

Ton van der Starre voorzitter van Die Haghe: "We hebben getoetst onder onze vrijwilligers wat de bereidheid zou zijn voor de tweede editie van de Aad Mansveld cup. Een flink aantal mensen is terughoudend en met het oog op de gezondheid snap ik dat volledig. Als dan teams terughoudend zijn, publiek toelaten onzeker is dan moet je niet koste wat het kost iets willen doorzetten waarvan je niet weet of het een geslaagd evenement zal zijn. Daarom zijn wij het eens om de Aad Mansveld cup pas weer in 2022 te organiseren".

Nieuwsoverzicht