woensdag 3 april 2019

FC Groningen, Roda JC, Cambuur, Zeeburgia, DSO, JVOZ en Alphense Boys op 25 augustus bij de Aad Mansveld memorial cup

 

Met de laatste 7 clubs zijn we compleet voor de eerste Aad Mansveld Memorial cup op 25 augustus bij Sv Die Haghe. Een prachtig deelnemersveld voor de 1e editie en we hebben er ongelooflijk veel zin in samen met de organisatie binnen Die Haghe.

FC Groningen behoeft natuurlijk nauwelijks introdcutie. De trots van het Noorden die de afgelopen weken liet zien niet alleen in de eredivisie thuis te horen maar ook zich te gaan mengen in de strijd om de Play offs. Een vijver van talenten die steeds weer en meer het eerste elftal bereiken. We zijn benieuwd hoe de JO15 zich zal manifesteren.

De tweede club is RODA JC, de club uit Kerkrade. Even in een dalletje maar ze zullen daar ongetwijfeld weer uitkomen. Ook de jeugd van RODA speelt op een hoog niveau. We zijn trots dat RODA deelneemt aan de Aad Mansveld cup.

Cambuur Leeuwarden is de volgende club die we aan u voorstellen. De club uit Friesland deed al eerder mee aan onze toernooien en is er bij de Lex Immers cup weer bij en dus ook bij de Aad Mansveld cup. De jeugdopleiding van de Friezen is meer dan uitstekend te noemen en wij zijn zeer blij dat de ploeg er bij is om te strijden om die enorme wisselbeker die bij de Aad mansveld cup hoort.

Zeeburgia behoeft nauwelijks introductie meer. Een ongekende talentenfabriek voor menig betaald voetbalclub. Als u een kijkje neemt op https://nl.wikipedia.org/wiki/AVV_Zeeburgia dan kunt u zien hoeveel talent er is voortgebracht door de club. Zeeburgia won vorig seizoen de Danny Bakker cup door in de halve finale Sparta en in de finale Volendam te verslaan. Hoe het met de JO15 lichting staat weten we op 25 augustus.

DSO is natuurlijk zeer bekend in onze regio. Het vlaggenschip doet het uitstekend in de 2e klasse en de jeugd ontwikkelt zich als een komeet. Kwalitatief begint DSO een van de grootmachten te worden in onze regio met jeugdelftallen die zich kunnen meten met de sterksten. Het JO15-1 elftal staat bovenaan in de tweede divisie en is er op gebrand een goede prestatie neer te zetten. Leuk dat DSO erbij is.

JVOZ staat voor Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland. Nagenoeg alle talenten van Zeeland zijn binnen deze opleidingsclub samengebracht en komen naar Ockenburg voor maar één ding, en dat is die cup met de grote oren winnen. We zijn erg benieuwd hoe het met het talent in Zeeland gesteld is.

De laatste is zeker niet de minste. Alphense Boys, de grootmacht uit Alphen en qua jeugdopleiding behorend tot de top van onze regio en misschien wel zelfs van Nederland. De JO15-1 speelt eredivisie en wist clubs als Fc Den Bosch,  ADO Den Haag en Excelsior in deze klasse te verslaan.

www.aadmansveldcup.nl

 

Nieuwsoverzicht