woensdag 14 februari 2018

NAC Breda, HVV en Blauw Zwart zeggen deelname Lex Schoenmaker cup toe

                       

 

NAC Breda, HVV en Blauw Zwart zijn de volgende 3 ploegen die hun deelname hebben bevestigd.

NAC Breda is de bekende ploeg uit Brabant. Een avondje NAC hebben wij zelf vaak meegemaakt en we zijn benieuwd hoe het met de jeugd gesteld is bij de gezelligste club uit Brabant die toch wel wat Haagse verbintenissen heeft. Oud Fc Den Haag spits John Linford speelde bij NAC, ook Maurice Steijn speelde bij NAC en de huidige directeur Justin Goetzee heeft een ADO verleden. We zijn er trots op dat NAC Breda op de tweede editie van de Lex Schoenmaker cup aanwezig is.

HVV is natuurlijk ook van de partij op de Lex Schoenmaker cup. De ploeg speelde vorige editie uitstekend en het had een haar gescheeld (1 penalty) of de ploeg had in de finale gestaan. De penalty's werden nipt verloren van de latere winnaar Spartaan '20. HVV timmert al jaren in de jeugd aan de weg, het is een kwestie van tijd denken wij alvorens de ploeg gaat aansluiten bij de andere topclubs in onze regio. We zijn er trots op dat HVV er weer bij is.

Blauw Zwart was vorig seizoen ook een van de deelnemers. Toen nog met een nieuwe ploeg, dit seizoen met een ingespeelde ploeg. Blauw Zwart zit in de lift, doet het prima met het eerste elftal en lijkt op de weg terug om weer de club te worden van weleer, een club die veel talenten voortbracht en waarbij de jeugd de belangrijkste levensader is. We zijn er trots op dat Blauw Zwart ook weer van de partij is.

 

Nieuwsoverzicht