dinsdag 2 april 2019

Royal Antwerp, NEC, Zeeburgia en SJC completeren Lex Immers Cup

       

 

De laatste clubs die wij u voorstellen op de tweede editie van de Lex Immers cup zijn ook weer niet de minsten.

Royal Antwerp uit Antwerpen. Met de zeer sterke jeugdafdeling is dit team een van de topfavorieten schatten wij in. Royal Antwerp deed nog niet eerder mee aan onze toernooien alhoewel het vorig seizoen al bijna lukte. We vinden het mooi om te kunnen zeggen dat de 2e editie van deLex Immers cup  een nog groter internatiionaal tintje krijgt.

De volgende deelnemer is N.E.C. uit Nijmegen. Voor het eerst op de Lex Immers cup en een regelrechte titelkandidaat schatten wij in. Het is geweldig dat de club uit Nijmegen er bij is op 26 mei in Rijswijk op het mooie complex van Vredenburch.

Zeeburgia behoeft nauwelijks introductie meer. Een ongekende talentenfabriek voor menig betaald voetbalclub. Als u een kijkje neemt op https://nl.wikipedia.org/wiki/AVV_Zeeburgia dan kunt u zien hoeveel talent er is voortgebracht door de club. Zeeburgia won vorig seizoen de Danny Bakker cup door in de halve finale Sparta en in de finale Volendam te verslaan. Hoe een jaar later dit elftal er voor staat is natuurlijk de grote vraag. Zeeburgia is altijd een favoriet voor de titel denken wij. Zeeburgia bestaat dit jaar 100 jaar.

Last but not least, SJC uit Noordwijk. Door Sjaak Polak een club geworden die wij met grote interesse volgen. De jeugdafdeling werkt op bepaalde vlakken samen met Noordwijk en dat moet uiteindelijk zijn vruchten af gaan werpen. De JO9-1 die deelneemt speelt in de hoofdklasse en doet het maar dan uitstekend in die loodzware poule.

Wij denken een geweldig deelnemersveld bij elkaar te hebben gekregen uit binnen - en buitenland en kijken samen met de organisatie van Vredenburch uit naar 26 mei voor de tweede editie van de Lex Immers cup.

Nieuwsoverzicht