dinsdag 2 april 2019

FC Emmen, Cambuur Leeuwarden, FC Almere City, VELO en VMP completeren Mike van Duinen Cup op 19 mei 2019

         

Met dit voorstelrondje is de deelnemerslijst compleet. Voor een eerste editie van een O10 toernooi denken wij een fantastisch deelnemersveld bij elkaar te hebben gekregen en kunnen niet wachten, samen met alle organisatieleden van Oliveo, om aan de dag te beginnen.

De eerste club is FC Emmen. FC Emmen deed vorig seizoen mee aan onze andere toernooien en was qua voetbal maar ook zeker qua entourage een genot om naar te kijken. Gezellig als het kan, strijdend voor iedere meter als het moet. We zijn trots dat FC Emmen ook dit jaar de weg naar onze toernooien heeft gevonden.

Cambuur Leeuwarden is de tweede club die we willen voorstellen. De Friese club doet dit jaar voor het eerst mee aan onze toernooien en daar zijn we trots op. Samen met Heerenveen zal de ploeg uit Leeuwarden de Friese trots komen verdedigen. We zijn zeer benieuwd naar de prestaties.

De derde club is FC Almere City. De club maakt ieder jaar stappen voorwaarts, niet alleen met het eerste elftal maar ook met de jeugd. Met Dennis Bergkamp als assistent trainer bij Jong Almere zit er ook wel een naam in de technische staf. Onder de rook van Amsterdam, waar het talent als rijpe appelen van de boom lijkt te vallen, doet Almere een stevig toontje meeblazen. We zijn trots dat ook Almere City deelneemt aan de Mike van Duinen cup.

VELO behoeft nauwelijks introductie. Van oudsher een van de grootmachten in ons regionaal amateurvoetbal. De club uit Wateringen is een steevaste bewoner van de top 200 en doet het ieder jaar weer uitstekend op onze toernooien. We zijn blij dat VELO weer meedoet aan ons toernooi en kijken uit naar het team dat een gooi gaat doen naar de cup met de grote oren.

VMP, voetballen met passie, is het laatste team dat wij u willen voorstellen. Een absolute outsider voor de Mike van Duinencup. Met een zware delegatie vanuit PSV en Feyenoord, staat er team dat zich, naar wij verwachten, kan gaan meten met alle ploegen. Interessant om te zien hoe VMP zich zal houden op de prachtige maar loodzware eerste editie van de Mike van Duinen cup.

Nieuwsoverzicht