dinsdag 26 maart 2019

ADO Den Haag, FC Volendam, Blauw Zwart en DCG kunnen bij de Lex Immers cup aan de bak

       

Bij de Lex Immers cup 2019, 26 mei op het terrein van Vredenburch, wordt het deelnemersveld steeds interessanter. In deze ronde kunnen we ADO Den Haag aan u presenteren. De huidige club van Lex Immers en ook de club waar hij mogelijk zijn loopbaan afsluit. Op de vorige editie deed ADO het uitstekend, we zijn benieuwd of de ploeg die prestatie kan evenaren.

De tweede ploeg die we voorstellen is Fc Volendam. Dit team kwam bij de Danny Bakker cup in de finale maar moets het uiteindelijk, geflatteerd, afleggen tegen een net iets beter Zeeburgia. We zijn reuzebenieuwd hoe dit team er op de Danny Bakker cup voorstaat.

Blauw Zwart is ook al jaren deelnemer van onze toernooien. De club uit Wassenaar is, nadat er van de zondag naar de zaterdag werd geswitched, op weg om weer terug te keren naar de top van onze regio. Met verstandig en goed beleid groeit de vereniging als kool en zijn de plannen al gesmeed om de gehele accomodatie van een make-over te voorzien. De jeugd groeit niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief zit de club in de lift. Met veelal 'eigen jongens' staat de club in de 3e klasse zaterdag prima haar mannetje en is het kwestie van tjd alvorens het jeugdbeleid nog meer vruchten gaat afwerpen.

DCG is een club met 67 elftallen. Een reuzeclub dus die in Amsterdam flink aan de weg timmert. De JO9 die zal deelnemen aan de 2e editie van de Lex Immers cup, komt uit op het hoogste niveau waarin het in de top van ranglijst staat. We zijn verheugd dat DCG de weg naar onze toernooien weet te vinden.

 

 

 

Nieuwsoverzicht