dinsdag 26 maart 2019

ADO Den Haag, AFC, Heereveen en PVCV volgende clubs op de Mike van Duinen cup 2019

     

 

De volgende 5 teams die wij aan u voorstellen telt 1 debutant en 3 oude bekenden. De eerste is ADO Den Haag, onze regiotrots in de eredivisie. Het eerste elftal zit in zwaar weer en strijdt met de naamgever van dit toernooi, Mike van Duinen om nacompetitie te ontlopen. ADO Den Haag doet met 2 teams mee en neemt de ervaring van de Lex Immers cup, waar het tot de halve finale kwam, mee naar dit toernooi. Als we sommige ouders mogen geloven is ADO topfavoriet voor dit toernooi, we zijn benieuwd.

De tweede club is AFC Amterdam, de nummer 1 van de top 200 amateurlijst.  Al 6 jaar op rij staat de club op de eerste plaats en aan alle toernooien waaraan de club meedeed het afgelopen jaar konden wij zien dat het bulkt van het talent. Bij de Lex Immers cup deed de ploeg het uitstekend, we zijn benieuwd hoe het een jaar later op de Mike van Duinen cup zal gaan.

Ook al een oude bekende is Heerenveen. De prachtige tenues, het verzorgde voetbal en het plezier met elkaar waren dingen die wij ons nog steeds herinneren van vorige seizoen toen ze ook op onze andere toernooien te gast waren. Het team kwam op de Lex Immers cup net te kort, een jaar verder kan het weer helemaal anders zijn. We zijn trots dat Heerenveen ook op de Mike van Duinen cup er bij is.

Last but not least is PVCV. De club uit Vleuten is debutant en een onbekende club. De onder 10 afdeling bestaat maar liefst uit 8 teams en het eerste team speelt op het hoogste niveau. Heeft inmiddels de kwartfinale van de beker bereikt en presenteert zich als een kanshebber voor de enorme cup met de grote oren. Leuk dat PVCV er dit jaar bij is.

Nieuwsoverzicht