dinsdag 19 maart 2019

FC Utrecht, AFC, Victoria Loosdrecht en UVS gaan de strijd aan op de Lex Immers cup 2019, 26 mei bij Vredenburch

     

Zo langzamerhand krijgt het deelnemersveld steeds meer vorm. Konden we in de vorige rondes al regionale topclubs aankondigden kunnen we in deze ronde vol trots de volgende 5 teams aankondigen. Allereerst FC Utrecht. FC Utrecht, met hoofdcoach Dick Advocaat en oud spelers uit onze regio Aad Mansveld, Jens Toornstra, John de Jong en Ali Boussaboun lijkt FC Utrecht veel op onze regiotrots ADO Den Haag. FC Utrecht komt met 2 teams naar de Lex Immers cup en gaat een gooi doen naar de enorme wisselbeker.

De tweede club die we bekend kunnen maken in deze ronde is AFC Amsterdam, de nummer 1 van de top 200 amateurlijst. Al 6 jaar op rij staat de club op de eerste plaats en aan alle toernooien waaraan de club meedeed het afgelopen jaar konden wij zien dat het bulkt van het talent. Vanzelfsprekend is AFC Amsterdam bij de Lex Immers cup een van de topfavorieten.

De Lex Immers cup kent kenteen aantal deelnemers die voor ons nieuw zijn. Een zo een nieuwe club is Victoria  Loosdrecht, opgericht in 1893 is de eerste club die wij aan u voorstellen. Een geromeerde club die afgelopen jaar 125 jaar oud werd. Met een JO9 op hoofdklasse niveau een team om rekening mee te houden.

De laatste in dit rondje is UVS. De grootmacht uit Leiden die ook dit jaar weer te gast is op diverse toernooien. De club uit Leiden timmert op een ongelooflijke manier aan de weg en is zich aan het opwerken in de regio als toonaangevende jeugdopleiding. We zijn blij en trots dat UVS er bij is op 26 mei bij de Lex Immers cup.

Nieuwsoverzicht