dinsdag 19 maart 2019

Blauw Zwart, DWO, SJC, Victoria Loosdrecht en de Wooter academy ook aanwezig op Mike van Duinen cup 2019 op 19 mei bij Oliveo

   

Met deze aankondiging maken we team 26 tot en met 30 bekend van het deelnemersveld van de Mike van Duinen cup. De eerste editie van het JO10 toernooi dat bij Oliveo gespeeld gaat worden.

De eerste deelnemer die we in deze ronde bekendmaken is Blauw Zwart uit Wassenaar. Blauw Zwart is ook al jaren deelnemer van onze toernooien. De club uit Wassenaar is, nadat er van de zondag naar de zaterdag werd geswitched, op weg om weer terug te keren naar de top van onze regio. Met verstandig en goed beleid groeit de vereniging als kool en zijn de plannen al gesmeed om de gehele accomodatie van een make over te voorzien. De jeugd groeit niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief zit de club in de lift. Met veelal 'eigen jongens' staat de club in de 3e klasse zaterdag prima haar mannetje en is het kwestie van tjd alvorens het jeugdbeleid nog meer vruchten gaat afwerpen.

DWO behoeft natuurlijk geen introductie. Achter DSO de grootste club van Zoetermeer en met bijna 60 elftallen natuurlijk een grote club in de regio. Met verstandig en goed beleid zet de club in de jeugd ieder jaar een stapje omhoog en dat is ook Sparta opgevallen dat een samenwerkingsverband met de Zoetermeers club is aangegaan. We zijn benieuwd hoe DWO zich zal manifesteren in Pijnacker.

SJC volgen wij natuurlijk door het hoofdtranersschap van Sjaak Polak nauwgezet. De club uit Noordwijk werkt in de jeugd samen met Noordwijk (bovenbouw) en timmert flink aan de weg. We zijn er trots op dat SJC dit jaar deelneemt aan onze toernooien.

De Mike van Duinen cup kent kenteen aantal deelnemers die voor ons nieuw zijn. Een zo een nieuwe club is Victoria  Loosdrecht, opgericht in 1893 is de eerste club die wij aan u voorstellen. Een geromeerde club die afgelopen jaar 125 jaar oud werd. Met een JO10 op hoofdklasse niveau een team om rekening mee te houden.

De Wooteracademy is inmiddels een goede bekende. Nordin Wooter zelf gaf afgelopen weekend bij ons aan het geweldig te vinden weer te mogen deelnemen aan onze toernooien en als we terugkijken naar de eerdere deelname, dan verwachten we een heleboel van deze teams. We zijn er trots op dat de Wooter Academy dit jaar deelneemt aan onze toernooien.

 

 

Nieuwsoverzicht