dinsdag 5 maart 2019

Zeeburgia, Ijburg AFC, Nootdorp, Zestienhoven en Houten maken zich op voor de Mike van Duinen Cup

   

 

Zeeburgia behoeft nauwelijks introductie.Een trouw deelnemer aan onze toernooien en een hofleverancier van talent voor allerlei betaald voetbal clubs. Zeeburgia Een graag geziene gast op onze toernooien en een kweekvijver van talent voor heel veel BVO's.

Een nieuwe deelnemer bij onze toernooien is Ijburg AFC. Een club in opkomst en met 10(!) onder 10 elftallen een grote vereniging. De club kan zich in de onderbouw inmiddels meten met de oudere en meer bekende clubs. We zijn erg benieuwd hoe dit elftal zich zal houden op de eerste editie van de Mike van Duinen cup.

Een club die niet mag ontbreken op onze toernooien is Nootdorp. De afgelopen jaren deed de club al mee op onze toernooien en telkens kwamen de teams zeer goed voor de dag. Nootdorp is met de jeugd in opkomst, heeft een goede organisatie en wil plaatsgenoot RKDEO achterna. We zijn blij dat Nootdorp er bij is op de Danny Bakker cup 2019.

Zestienhoven is geen onbekende op onze toernooien. Het elftal dat vorig jaar al op de Danny Bakker cup meedeed, heeft zich nu wederom ingeschreven voor het toernooi biij Laakkwartier. De ploeg is dus bekend met het concept en zal zich ten opzichte van de vorige editie willen verbeteren.

Ook nieuw is SV Houten. Houten, onder de rook van Utrecht meldde zich bij ons aan met een team dat uitkomt in de Hoofdklasse. Met 7 elftallen in de O10 categorie kun je er van uit gaan dat het eerste elftal zich zal en kan meten met de rest van het deelnemersveld. Leuk om Houten voor de eerste maal te begroeten op een van onze toernooien.

Nieuwsoverzicht