dinsdag 19 februari 2019

Ook Cambuur Leeuwarden, Forum Sport, AS'80, Always Forward en Die Haghe gaan in Rijswijk om de Lex Immers cup strijden

   

 

De Lex Immers cup, gehouden op 26 mei 2019 bij Vredenbuch belooft net als de vorige editie een spektakel te worden. Zoals wij al eerder vermeld hadden kent ook de editie van dit jaar weer een zeer sterke bezetting met team die weer uit heel Nederland komen.

Allereerst Cambuur Leeuwarden. De club uit Friesland deed al eerder mee aan onze toernooien en is er bij de Lex Immers cup weer bij. De jeugdopleiding van de Friezen is meer dan uitstekend te noemen en wij zijn zeer blij dat de ploeg er bij is om te strijden om die enorme wisselbeker die bij de Lex Immers cup hoort.

Als gastheer van de Lex Schoenmaker cup weten wij als geen ander waartoe Forum Sport in staat is. Een van de toonaangevende verenigingen in onze regio met jeugdefltallen die op het hoogste niveau spelen. Voor Forum Sport is de Lex Immers cup een toernooi waarin het revanche wil nemen voor de prestatie van vorig jaar toen men niet in de sterkste opstelling kon aantreden vanwege wedstrijden van vertegenwoordigende elftallen.

AS'80 deed vorig jaar op al onze toernooien mee. Sportief, technisch begaafd en zeer gezellig hebben wij de teams van AS'80 ervaren. We vonden dan ook dat ze dit jaar niet mochten ontbreken op onze toernooien. Met 15 JO-9 elftallen is AS'80 uit Almere gewoon een reusachtige vereniging waarvan het een kwestie van tijd is eer het de top 200 binnenstormt. De JO9-1 speelt op hoofdklasse niveau.

Always Forward is ook een bekende van onze toernooien. De ploeg uit Hoorn was al eerder gast bij ons en komt met een ijzersterke JO9 dat in de hoofdklasse speelt. Always Forward is ook een beetje een onbekende in  onze regio maar met 11 onder 9 elftallen is de club zeer breed vertegenwoordigd. We zijn blij dat Alway Forward er ook dit jaar weer bij is.

Last but not least in dit rondje is Die Haghe. Die Haghe is op 25 augustus gastheer van de extreem sterk bezette Aad Mansveld Memorial cup. De club is een graag geziene en trouwe gast op onze toernooien. Die Haghe is in de afgelopen 5 jaar veranderd van een kleine club met af en toe een succesje in een club met wachtlijsten, een fantastische accomodatie en een vlaggenschip dat inmiddels in de 1e klasse speelt. De jeugdopleiding van de club maakt een groeispurt en inmiddels hebben de scouts van diverse verenigingen de club opgenomen in de route.

 

 

Nieuwsoverzicht