woensdag 7 februari 2018

NEC Nijmegen, Elinkwijk en UVS zeggen deelname Lex Immers cup toe

                          

Voor wat betreft de deelnemers aan de Lex Immers Cup waren wij al supertrots en dat is er met de komende 3 deelnemers niet minder op geworden. NEC Nijmegen, Elinkwijk en UVS hebben hun deename op 10 juni aanstaande toegezegd.

NEC behoeft natuurlijk nauwelijks introductie. De club uit Nijmegen speelt dit seizoen in de eerste divisie maar is natuurlijk een van de traditieclubs die in de eredivisie thuishoort. Met de jeugd zit het al jaren goed in Nijmegen en de O9 van NEC wil zich niets liever dan meten met de top in O9 want met dit deelnemersveld kunnen we daar natuurlijk wel over praten.

Wie niet mag ontbreken op 10 juni is Elinkwijk. Een traditieclub die heel lang op het hoogste niveau speelde. Het eerste elftal heeft een stapje teruggedaan, de jeugd 3 stappen voorwaarts. We kijken er naar uit om het elftal van Elinkwijk op de Lex Immers cup te mogen begroeten.

Last but not least in deze voorstelronde is UVS. De toonaangevende vereniging uit Leiden. Vanuit de top in de zondag naar de zaterdag overgestapt en inmiddels daar opgeklommen tot de 2e klasse. Met de jeugd onafgebroken in de top van de regio. UVS mag niet ontbreken op ons toernooi op 10 juni in Rijswijk.

We zijn er trots op dat NEC, Elinkwijk en UVS deelname hebben toegezegd.

Nieuwsoverzicht