woensdag 31 januari 2018

Heerenveen, Spartaan '20 en SVC'08 zeggen deelname Lex Immers cup toe

                         

Ook bij de eerste editie van de Lex Immers cup zijn club 22, 23 en 24 om van te watertanden. Wat te denken van Heerenveen JO9-1 dat deelname aan de Lex Immers cup heeft bevestigd. Een zeer sterk elftal dat volgens onze berichten zich graag wil gaan meten met de ploegen uit de randstad. Wij zijn zeer benieuwd.

Een club die geen verdere introductie behoeft is Spartaan '20. Hofleverancier van Feyenoord en Sparta en ieder jaar weer in staat fantastische jeugdelftallen te formeren die altijd om een prijs strijden. Niet voor niets staat Spartaan '20 in de top van de amateurvoetbal opleidingen ranglijst met een geweldige gedeelde 2e plek.

De laatste ploeg in dit rijtje zijn onze vrienden van SVC"08. Op de eerste editie van de Lex Immers cup mogen zij natuurlijk niet ontbreken. Toen de uitnodigingen de deur uit gingen waren zij er heel snel bij. SVC'08 timmert ongelooflijk aan de weg in de jeugdopleiding. Met Harold Tjaden aan het roer zie je de club stappen maken. We zijn dan ook benieuwd hoe de ploeg zich zal manifesteren op dit sterke toernooi.

 

Nieuwsoverzicht