donderdag 18 januari 2018

RBC Roosendaal, BFC en Always Forward zeggen deelname Lex Immers cup toe

            

Met RBC Roosendaal heeft de Lex Immerscup een roemruchte club aan haar deelnemersveld toegevoegd. De oud betaald voetbaorganisatie is helemaal opnieuw begonnen en timmert op alle fronten weer flink aan de weg maar op een veel betere manier dan in het verleden. De jeugdelftallen spelen inmiddels op hoog niveau en een talentensponsor programma moet er voor zorgen dat veel van de jeugdleden behouden blijven voor de club. Leuk dat ze er bij de eerste editie bij zijn.

Ook Always Forward uit Hoorn heeft na de toezegging voor de Lex Schoenmaker cup ook deelname toegezegd aan de Lex Immers cup. Always Forward uit Hoorn is een vrij onbekende club die al sinds 1921 bestaat. De club speelt nog op de zondag en heeft in de hoogste jeugdelftallen een zaterdag en een zondag afdeling. De club is in opmars en wil niks lievers dan zich meten met de sterkste clubs uit andere regio's. Wij zijn er trots op dat Always Forward er ook bij is.

De laatste club in dit rondje is BFC uit Bussum. De club viert in 2021 haar 100 jarige bestaan en maakte het 2 seizoenen terug de overstap van de zondag naar de zaterdag. De overstap ging met promotie gepaard en ook dit seizoen doet de ploeg in de 3e klasse mee om de prijzen. De jeugd draait al heel veel langer op uitstekend niveau mee. BFC leverde al diverse profvoetballers af waarvan Jeroen Verhoeven, u weet wel, de bekendste is. Wij zijn trots dat ook BFC erbij is.

Nieuwsoverzicht