woensdag 10 januari 2018

Odin '59, Sc Monster en HVV zeggen deelname Lex Immers cup toe

            

Odin''59 kennen wij in onze regio vooral van de wedstrijden in de 3e divisie tegen Scheveningen. De ploeg club uit Heemskerk verrast af en toe met bijzondere spelers en timmert met name in de jeugdopleiding flink aan de weg. We zijn dan ook naast verheugd ook zeer benieuwd hoe de talenten uit onze regio het zullen doen tegen de ploeg uit Heemskerk die ieder jaar weer een stap omhoog zet met haar jeugdelftallen.

Ook Monster is van de partij op de eerste editie van de Lex Immers cup op 10 juni. Ook hier is sprake van een Westlandse grootmacht in opkomst. Met het eerste elftal gaat het dit seizoen prima, de jeugd maakt echt reuzesprongen vooruit. In een poule met de hoogste elftallen van diverse andere grootmachten uit onze regio houdt Monster zich meer dan prima staande. We zijn benieuwd hoe de ploeg zich in de voorrondes gaat manifesteren. Een voorronde die maar liefst uit 8 wedstrijden bestaat.

De derde deelnemer die wij aankondien is HVV. HVV, een van de grootste en oudste clubs van Den Haag met een jeugdopleiding die steeds sterker wordt. De O9 van HVV speelt op het hoogste niveau en won de twee voorcompetities waaraan het deelnam. We zijn benieuwd hoe HVV O9-1 zich zal manifesteren in het deelnemersveld van de Lex Immers Cup dat zeer sterk te noemen is.

 

Nieuwsoverzicht