Excelsior Maassluis kan in het nieuwe seizoen beschikken over de diensten van Lovette Felicia. De 24-jarige aanvaller komt over van zondag-hoofdklasser RKAVV en tekent voor één seizoen. De Hagenaar speelde eerder bij onder andere Sparta Rotterdam, waar hij in het beloftenteam destijds succesvol was in de Tweede Divisie. Felicia scoorde in het seizoen 2016/2017 liefst 13 doelpunten.

Felicia heeft al veel zin in het nieuwe seizoen bij zijn nieuwe club. ‘’Het afgelopen seizoen heb ik bewust een stapje terug gedaan bij RKAVV, waar ik in 18 wedstrijden 17 doelpunten heb kunnen maken. Ik kan niet wachten om met Excelsior Maassluis in de Tweede Divisie te mogen spelen en hoop het vertrouwen wat ik van de club krijg terug te betalen op het veld”, aldus de kersverse aanwinst van de Tricolores.

De aanvaller omschrijft zichzelf als een speler die graag de diepte zoekt, doelpunten kan maken, een mannetje kan passeren, teamgenoten voor het doel kan zetten en er niet vies van is om zijn verdedigende kwaliteiten te laten zien.

Excelsior Maassluis heet Lovette van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes het komende seizoen.