dinsdag 2 april 2019

Ajax, Racing Genk, Sparta Rotterdam, Wooter Academy en Zeeburgia geweldige deelnemers aan de 2e Danny Bakker cup

           

 

De laatste clubs die deelnemen aan de Danny Bakker cup mogen er best zijn al zeggen we het zelf. Met deze vijf teams is het veld compleet en kunnen we spreken van een ongelooflijk sterk bezet toernooi.

De eerste club is Ajax. De grootmacht uit Amsterdam, leveranciier van talenten aan de lopende band. Een ongekende stroom aan topspelers, jaar in jaar uit en dat begint in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. We zijn echt blij en trots dat Ajax deelneemt aan de Danny Bakker cup.

De tweede club in dit rondje is Racing Genk. Trotse Belgiche koploper en een club met een Nederlands verleden voor wat betreft hoofdtrainers en gezegend met een zeer sterke jeugdopleiding. Leuk dat naast Club Brugge en Sint Truiden ook Racong Genk van de partij is.

Sparta Rotterdam haalde vorig jaar de halve finale en was een maatje te klein en een beetje te moe om van de eindwinnaar Zeeburgia te winnen. Trot en blij dat ook Sparta er weer bij is de komende editie.

Het vierde team is dat van de Wooter Academy. Afgelopen jaar debuterend op de Danny Bakker cup, de kwartfinale halend en goed voor de dag komend met geweldig voetbal en technisch vernuft. Leuk dat de Wooter academy er weer bij is.

Zeeburgiiai, titelverdidger, behoeft nauwelijks introductie.Een ongekende talentenfabriek voor menig betaald voetbalclub. Als u een kijkje neemt op https://nl.wikipedia.org/wiki/AVV_Zeeburgia dan kunt u zien hoeveel talent er is voortgebracht door de club. Zeeburgia won vorig seizoen de Danny Bakker cup door in de halve finale Sparta en in de finale Volendam te verslaan. Zeeburgia is altijd een favoriet voor de titel denken wij. Zeeburgia bestaat dit jaar 100 jaar.

Nieuwsoverzicht