dinsdag 19 maart 2019

Danny Bakker cup op 9 juni bij Laakkwartier kent weer 4 geweldige deelnemers

         

Het deelnemersveld van de Danny Bakker cup kent met de volgende 4 deelnemers alleen maar kanshebbers op de enorme beker.

Allereerst Sint Truiden. Uitkomend in de 1e klasse van het Belgische profvoetbal is de club met AA Gent verwikkeld in een strijd om de laatste play off plek om het kampioenschap. Komend weekend zal in een direct duel worden uitgemaakt wie toetreedt tot de elite poule. De jeugd in België heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt, getuige ook de kwaliteit in het Belgische elftal. Hoe deze jeugd zich verhoudt tot de top van Nederland kunnen we bij de tweede Lex Immers cup gaan aanschouwen.

De tweede deelnemer is een oude bekende. Excelsior Rotterdam. De tweede club uit Rotterdam timmert enorm aan de weg, deed vorig seizoen al mee met de Lex Immers cup en is er nu bij de Danny Bakker cup ook bij. We zijn blij dat ook de Excelsior er bij is en ook nog eens met twee teams.

De 3e club in dit rondje is AFC Amterdam, de nummer 1 van de top 200 amateurlijst. AFC Amsterdam. Al 6 jaar op rij staat de club op de eerste plaats en aan alle toernooien waaraan de club meedeed het afgelopen jaar konden wij zien dat het bulkt van het talent.Op de editie van vorig seizoen liet de ploeg zien dat het met de toekomst van de jeugd bij AFC wel goed zit. Hoe goed de nieuwste lichting spelers is gaan we op 9 juni bekijken.

Nieuwsoverzicht