woensdag 13 maart 2019

Club Brugge, DCG, FC 's-Gravenzande, Houten en SVC'08 gaan op 9 juni voor de winst bij Laakkwartier

       

Ook de Danny Bakker cup gaat internationaal. Ongelooflijk leuk en mooi als je kijkt naar de totale bezetting van dit toernooi, dat de deelnemers zich op kunnen maken voor een geweldige dag.

Club Brugge is de eerste in dit voorstelrondje en behoeft nauwelijks introductie. Club Brugge kent een verleden en heden met Nederlandse spelers waarbij Lex Immers voor ons de bekendste is. Met een topjeugdopleiding is Club Brugge voor veel topclubs in Europa een talentenfabriek. We kijken ongelooflijk uit naar de ploeg uit Belgie.

DCG is een club met 67 elftallen. Een reuzeclub dus die in Amsterdam flink aan de weg timmert. De JO8 die zal deelnemen aan de 3e editie van de Danny Bakker cup komt uit op het hoogste niveau waarin het in de top van ranglijst staat. We zijn verheugd dat DCG de weg naar onze toernooien weet te vinden.

Fc 's-Gravenzande, de nummer 48 in de top 200 waarin het 5 jaar geleden nog 176e stond. Een club in opmars op alle fronten. Het vlaggenschip is inmiddels een team dat zich aan het opmaken is voor de 3e divisie binnen 2 a 3 jaar, de jongste jeugd speelt op het hoogste niveau in de competities waaraan het deelneemt. Het is een kwestie van tijd voordat het vlaggenschip kan gaan putten uit de stroom van talenten die de club voortbrengt. Wij zijn blij dat ook Fc 's-Gravenzande er weer bij is.

Dit jaar debuteert SV Houten op onze toernooien. Houten, onder de rook van Utrecht meldde zich bij ons aan met een team dat uitkomt in de Hoofdklasse. Met 6 elftallen in de O8 categorie kun je er van uit gaan dat het eerste elftal zich zal en kan meten met de rest van het deelnemersveld. Leuk om Houten voor de eerste maal te begroeten op een van onze toernooien.

Wie gelukkig ook niet ontbreekt op de Danny Bakker cup is SVC'08. Gastheer van de Martin Jolcup en al jaren een trouw deelnemer aan onze toernooien. Onder leiding van Harold Tjaden maakt de club in de jeugd een geweldige ontwikkeling door. We zijn benieuwd hoe de JO8 zich staande zal houden op de sterk bezette 2e editie van de Danny Bakker cup op 9 juni bij Laakkwartier.

 

Nieuwsoverzicht