donderdag 3 mei 2018

1e Danny Bakker cup op 5 mei 2018 bij HVV Laakkwartier

Het is bijna zover, de eerste Danny Bakkker cup. Het grootste JO8 toernooi in onze regio waarbij 36 ploegen met elkaar de strijd aangaan om de enorme Danny Bakker cup. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang, het weer ziet er fantastisch uit en zowel Laakkwartier, hethaagsamateurvoetbal.nl en ook Danny Bakker zijn er klaar voor.

Aanstaande zaterdag zal het toernooi even na 09.00 uur worden geopend door de voorzitter van Laakkwartier, Ron Jansen. Een half uur later, 09.30 uur, zullen de eerste poule wedstrijden worden gespeeld op 8 velden. Deze poulewedstrijden duren tot 14.00 uur waarna de ploegen die niet bij de eerste 2 in de poule zijn geëindigd hun aandenken zullen ontvangen..

Met de 8 beste ploegen vervolgen wij na een korte pauze om 15.00 uur het toernooi met de kwarfinales. Om 15.35 uur zijn de halve finales en de grote en kleine finale zullen rond de klok van 16.10 uur worden afgewerkt. Rond de klok van 16.30 uur zal de winnaar van de eerste Danny Baker cup bekend zijn en gehuldigd worden.

Wij kijken samen met Laakkwartier en Danny Bakker enorm uit naar komende zaterdag en nodigen iedereen die een kijkje wil nemen op dit toernooi van harte uit.

 

Tot zaterdag!

Nieuwsoverzicht