dinsdag 10 april 2018

Die Haghe, Sv Hoofddorp, Wilhelmus en Scheveningen zeggen deelname Danny Bakker cup toe

           

In ons een na laatste voorstelrondje mogen wij weer een aantal topclubs aankondigen.

Allereerst Die Haghe, de voetbalclub op Ockenburg die een reusachtige groei doormaakt in zowel grootte als in niveau. Het vlaggenschip staat op de drempel van de 1e klasse zaterdag en de jeugd maakt met zevenmijlslaarzen sprongen vooruit. We hebben vernomen dat de JO8 van Die Haghe staat te popelen zich te meten met de andere ploegen. We zijn blij en trots dat Die Haghe erbij is op 5 mei.

Sv Hoofddorp is de grote onbekende in dit rijtje. Echter de club timmert al jaren aan de weg en moet met de diverse elftallen opboksen tegen de grootmachten in de omgeving van Amsterdam. U raadt het al, dat gaat de club prima af. We zijn benieuwd hoe Hoofddorp zich zal gaan manifesteren tijdens dit grote ééndaagse toernooi bij Laakkwartier.

De volgende club behoeft natuurlijk nauwelijks introdiuctie. Wilhelmus, de afgelopen jaren iets minder op dreef maar inmiddels bezig aan een imposante opmars, zowel in de senioren als in de jeugd. Niet voor niets winnen de onderbouw elftallen van Wilhelmus toernooi na toernooi en groeit de vereniging weer als kool. Een plek terug aan de top in de regio Haaglanden is het doel als wij ons goed hebben laten informeren, we zijn benieuwd naar de verrichtingen bij de Danny Bakker cup.

De laatste club in dit rijtje is Scheveningen. De club doet al jaren mee in de top van het amateurvoetbal en was de laatste kampioen van Nederland die afkomstig is uit onze regio. Ook dit seizoen doet de ploeg het weer uitstekend en met een periodetitel op zak bestaat de kans dat de ploeg op 2e divisie niveau gaat uitkomen. Ook in de jeugd zien we dat de club grote stappen maakt, veel oud spelers begeleiden de jeugd en het technisch hart van de club ademt voetbal. We zijn benieuwd hoe ver de JO8 van Scheveningen is en kijken naar 5 mei uit.

De Danny Bakker cup is een initiatief van hethaagsamateurvoetbal.nl en Laakkwartier. Het toernooi is er voor JO8 elftallen en in totaal doen er 36 clubs mee die in 4 poules van 9 teams zullen gaan strijden om de Danny Bakker cup. Voor dit toernooi hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden. Samen met het bedrijfsleven in de regio Haaglanden maar ook ver daarbuiten, willen wij niets liever dan de jeugd aan het voetballen krijgen.

Wilt u uw naam aan één van onze toernooien verbinden?
Neem dan contact op via info@hethaagsamateurvoetbal.nl, het is gemakkelijker dan u denkt.

Nieuwsoverzicht