dinsdag 3 april 2018

Odin'59, Alexandria '66, AS'80, DHC, Monster en Fc Amsterdam zeggen deelname Danny Bakker cup toe

         

 

We zijn alweer toe aan ons 4e voorstelrondje van de Danny Bakker cup. Het toernooi dat op 5 mei wordt georganiseerd samen met Laakkwartier. De O8 spelers zijn op  het grootste eendaagse O8 toernooi in de regio, zonder inschrijfgeld, verzekerd van een aandenken en een goede verzorgde lunch zoals wij reeds eerder hadden bekendgemaakt.

De eerste ploeg die ons haar deelname heeft verzekerd is Odin'59. Een bekende van ons want zij doen ook op onze andere toernooien mee en we zijn blij dat de club uit Heemskerk ook haar sterkste O8 elftal afvaardigt naar onze regio.

Alexandria '66 doet met haar O9 ook mee aan de Lex Immers cup, staat op de 8e plaats in de jeugdvoetbalopleidingen top 100 van Nederland en is natuurlijk daarmee een kanshebber op de felbegeerde DannyBakker Cup.

AS'80 uit Almere is voor ons een graag geziene gast. Met leuk en goed voetbal hebben wij deze ploeg al diverse malen gezien. Het enthousiasme om deel te nemen is enorm en wij zijn blij dat AS'80 er bij is.

DHC doet ook mee aan de Danny Bakker cup. De Delftse club is natuurijk een zeer sterke vertegenwoordiger uit onze regio en we zijn blij dat DHC met haar sterkste elftal een gooi naar de hoofdprijs gaat doen.

Monster doet ook aan de Danny Bakker cup mee. De club is met haar vlaggenschip de koploper in de 3e klasse (in verliespunten) en jaar na jaar zien wij de jeugdelftallen een stap omhoog maken. Of het al goeg genoeg is voor de titel, hangt natuurlijk van veel factoren af. We zijn blij dat Monster er ook bij is.

De laatste ploeg in dit voorstelrondje is Fc Amsterdam. Een fusie van Fc Amstelland en Fc Amsterdam United. Zoals veel clubs uit Amsterdam barst Fc Amsterdam ook van het talent en willen dat tijdens de eerste editie van de Danny Bakker cup graag komen laten zien.

Nieuwsoverzicht