dinsdag 27 maart 2018

Zeeburgia, Voorschoten '97, Fc 's-Gravenzande, WV HEDW, Westlandia en Blauw Zwart zeggen deelname Danny Bakker cup toe.

       

In ons volgende voorstelrondje stellen wij wederom het Amsterdamse Zeeburgia aan u voor. Het behoeft geen nadere uitleg, als we even op Wikipedia kijken naar welke spelers Zeeburgia heeft voortgebracht, dat we met Zeeburgia de top van Nederland hebben binnengehaald. Wij zijn echt trots dat Zeeburgia naar ons eerste O8 toernooi op 5 mei komt.

Voorschoten'97 kennen wij natuurlijk goed. De ploeg uit Voorschoten, met zowel een zaterdag als zondag afdeling, zien wij graag op onze toernooien. De club timmert goed aan de weg en is de weg verder omhoog ingeslagen. Wij zijn trots dat ook Voorschoten'97 er bij is.

Fc 's-Gravenzande is natuurlijk al jarenlang een van de absolute grootmachten in onze regio. De jeugdelftallen spelen altijd mee om de prijzen en de ploegen van de Westlandse club zien wij graag bij onze toernooien. We zijn benieuwd hoe Fc 's-Gravenzande het gaat doen op de eerste editie van de Danny Bakker cup en zijn er trots op dat ze er bij zijn.

WV HEDW, een bekende naam maar waar ook alweer van? Het eerste zaterdagelftal zit al een aantal jaren in de 1e klasse bij onze regiogenoten zoals Forum, Westlandia, Vitesse Delft en Te Werve. De club is met de jeugd in opkomst en ziet dat vertaald in een groot aantal eigen talenten in de hoogste elftallen. We zijn erg blij en trots dat ook WV HEDW deelneemt aan ons toernooi.

Een club die natuurlijk ook niet mag ontbreken is Westlandia. De Naaldwijkers, met een zondagelftal in de 3e divisie en een zaterdagelftal in de 1e klasse, is een absolute topclub op het gebied van de jeugd. Met een zeer professionele jeugdafdeling maakt de club jaar na jaar stappen voorwaarts. We zijn blij en trots dat Westlandia acte de presence geeft.

De laatste in dit rondje is Blauw Zwart. De club die aan een ongelooflijke comeback bezig is. Voor mensen van onze leeftijd was en is Blauw Zwart nog steeds de vereniging die met Carlo L'Ami in de goal enorm mooi en verzorgd voetbal speelde. Nu de neuzen in Wassenaar weer één kant op staan maakt de club in alle geledingen reuzesprongen gemaakt en is het een kwestie van tijd voordat de club verder omhoog gaat. We zijn blij en trots dat Blauw Zwart op de Danny Bakker cup aanwezig is.

Nieuwsoverzicht