dinsdag 20 maart 2018

Excelsior Rotterdam, SVV Schiedam, UVS, Capelle, Oliveo en Vredenburch zeggen deelname Danny Bakker cup toe

    

 

We gaan met dit tweede rondje van clubs bekendmaken eigenlijk verder waar we gebleven waren. BVO's en topamateurclubs die stuk voor stuk hun deelname toezegden.

Wat te denken van Excelsior Rotterdam. Een prachtige club die in de schaduw van Feyenoord en Sparta enorm aan de weg timmert en op diverse vlakken op de beide van oudsher grootmachten in het jeugdvoetbal, aan het inlopen is. Het eerste elftal van de club is inmiddels weer veilig voor nog een jaar eredivisie en dat is uitzonderlijk knap te noemen.

Een traditieclub met een betaald voetbal verleden, op de weg terug naar het topamateurvoetbal. Zo maar wat woorden om aan te geven waaraan we kunnen denken bij de naam SVV Schiedam. Op het prachtige Harga sportpark werden in het verleden vele successen geboekt. Met een ongenaakbaar eerste zondagelftal heeft het herstel zich ingezet. Ook de jeugd doet het ieder jaar weer een beetje beter.

Nauwelijks introductie behoeft UVS. Een grootmacht in het verleden en op weg er weer een te worden in de toekomst. De prachtige kleuren van de club en de zeer professionele jeugdopleiding gaat er op termijn voor zorgen dat UVS haar oude rol in de top van het amateurvoetbal weer gaat opeisen. De jeugd doet dat al jaren en het is een kwestie van tijd voordat UVS de vruchten daarvan plukt.

Capelle is natuurlijk een bekende. Vele wedstrijden speelde de club tegen Scheveningen en het doet al jaren op de hoogste niveau's mee. Onder de rook van Rotterdam timmert de club al jaren aan de weg in het jeugdvoetbal en hoe mooi is het dan om de krachten te meten met de meer dan geweldige clubs die de Danny Bakker cup aandoen.

Oliveo behoeft nauwelijks introductie meer. Een grootmacht in de jeugd die wordt klaargestoomd voor een plek in het eerste elftal. Met 95% eigen jeugd in de selectie is het natuurlijk fantastisch om bij de club te voetballen. Een mooi uithangbord voor onze regio.

De laatste in dit rondje is Vredenburch. Gastheer van de Lex Immers en bezig aan een terugkeer die zijn weerga niet kent. Inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote vereniging met een enorme potentie. Het vlaggenschip dat het uitstekend doet en een serie talenten dat zich aanbiedt waar menig club jaloers op is. Mooi om te zien dat beleid en visie ook in Rijswijk is aanbeland en dat men een aantal cruciale keuzes op tijd lijkt te hebben genomen.

Wij zijn ongelooflijk trots op dit rijtje van deelnemers aan de eerste editie van de Danny Bakker cup op 5 mei 2018.

Wilt u partner worden van de Danny Bakker cup? Dat kan heel eenvoudig. Neem contact op via info@hethaagsamateurvoetbal.nl en wij leggen u uit wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwsoverzicht