maandag 12 maart 2018

Laakkwartier, Fc Volendam, Sparta Rotterdam, IJFC, SVC'08 en Victoria 1893 zeggen deelname Danny Bakker cup toe

Ondanks dat we het toernooi moesten verplaatsen waren we verrast door de toezeggingen die we al razendsnel kregen voor de eerste edtie vanDanny Bakker cup. En we kunnen nu al trots zijn op de deelnemers vinden wij. Maakten wij eerst bekend dat we met 32 teams van start zouden gaan, de animo is inmiddels zo groot dat wij denken op 36 teams uit te komen die in 5 poules van 0 gaan strijden om de cup met de grote oren.

Allereerst natuurlijk Laakkwartier, niet alleen gastheer maar ook de voormalige thuishaven van Danny Bakker, de man naar wie het toernooi is vernoemd. We zijn trots en dankbaar dat Lakwa gastheer wil zijn voor de Danny Bakker cup.

De tweede club is Fc Volendam, vroeger al een club waar regioclubs graag tegen oefenden en in de jeugd altijd erg sterk. We zijn trots dat de club uit het palingdorp aanwezig is op de Danny Bakker cup.

Een absolute topclub in de jeugd is natuurlijk Sparta Rotterdam. De club is in de jeugd vergelijkbaar met de topclubs in Nederland en hoe gaaf is het dan dat Sparta deelname meteen toezegde.

De volgende club die wij wisten vast te leggen is SVC '08. De fusieclub is aan een ongelooflijke professionaliseringslag bezig sinds Harold Tjaden aan het roer staat. Deelnemer van de Lex Schoenmaker en Lex Immers cup en nu, gelukkig, ook van de partij op de Danny Bakker cup.

IJFC staat voor Ijsselsteijn FC. De zaterdagclub komt met haar sterkste elftal richting Laakkwartier en wilde heel graag meedoen aan de Danny Bakker cup om zich te meten met de 35 andere teams die zullen deelnemen.

De laatste club uit dit rondje is Victoria 1893, De club uit Hilversum bedacht zich geen moment toen de kans zich voordeed om zich in te schrijven en reist met haar sterkste JO8 af naar Laakkwartier.

 

Een mooi eerste rondje natuurlijk van clubs die meedoen aan de Danny Bakker cup. De komende weken maken we de rest van de vastgelegde clubs bekend.

Wilt u partner worden van de Danny Bakker cup? Neem dan contact op via info@hethaagsamateurvoetbal.nl, het is verrassend gemakkelijk om partner te worden. U steunt hiermee onze intitiatieven om de jeugd aan het voetballen te houden.

Nieuwsoverzicht