dinsdag 26 maart 2019

UVS, Waterwijk, Spijkenisse, PVCV, BFC en Purmersteijn aanwezig op 25 augustus bij Die Haghe voor de Aad Mansveld memorialcup

 

Na het vorige voorstelrondje zijn we alweer toe aan club 13 tot en met 18. Allereerst UVS. Met UVS heeft het toernooi een van oudsher zeer sterke deelnemer aan zich gebonden. Inmiddels gestegen naar plek 109 in de top 200, is UVS op alle fronten aan het terugkeren naar de top. Het eerste elftal op zaterdag doet mee om de prijzen in de 2e klasse C en met de jeugd gaat het ieder jaar een stukje beter. Het elftal dat meedoet aan de Aad Mansveld cup staat bovenaan in de 2e divisie.

Waterwijk is debutant op onze toernooien. De club uit Almere doet het uitstekend met de jeugd en speelt in de top van de tweede divisie. We zijn benieuwd hoe dit elftal zich gaat manifesteren op dit sterk bezette toernooi.

Spijkenisse kennen wij al lang, een geducht tegenstander van Scheveningen in het verleden en op dit moment van Fc's-Gravenzande en Nootdorp. De club ontwikkelt zich steeds verder naar de top van het amateurvoetbal en het elftal dat meedoet aan de Aad Mansveld cup speelt in de 1e divisie.

PVCV uit Vleuten doet op onze  andere toernooien ook voor het eerst mee. De club maakt een geweldige ontwikkeling door en het lijkt een kwestie van tijd voordat het eerste elftal hier jaarlijks de vruchten van gaat plukken.

BFC is een oude bekende inmiddels. De club uit Bussum  was vorig jaar ook al gast op onze toernooien. Discipline, technisch en tactisch zeer vaardig en bovenal gezellig en sportief. Dat waren toch wel de zaken die de organisatie meteen opvielen aan de club uit Bussum. Misschien nog wat onbekend in onze regio, met een 113e plek (van 192) in de top200 is de club aan een opmars bezig. Gezien de resultaten van dit elftal kijken wij uit naar BFC Bussum.

Last but not least Purmersteijn. Purmersteijn debuteert dit seizoen op onze toernooien. De club uit Purmerend speelt met haar jeugdelftallen inmiddels op zaterdag en zondag en doet dat veelal op het hoogste niveau. De club meldde zich meteen aan met de JO15 en we kijken uit naar de eerste kennismaking met de club dat met een team komt dat op h2e divisie niveau speelt.

Nieuwsoverzicht