dinsdag 19 maart 2019

Royal Antwerp, FC Twente, VVV Venlo, NAC en FC Emmen gaan op 25 augustus voor de Aad Mansveld memorial cup. We zitten vol

 

Door een afzegging konden we het niet al vorige week bekend maken maar nu dus wel. Ook de Aad Mansveld cup zit vol. 24 topteams gaan strijden voor de eerste Aad Mansveld cup en we zijn ongelooflijk trots op het deelnemersveld. We kondigden al eerder aan dat Die Haghe, AFC, Hollandia. Go Ahead, FC Dordrecht en de Graafschap mee gaan doen, de tweede ronde van clubs die we bekend maken doen daar niet voor onder.

Mooi om te kunnen melden is dat de 1e editie van de Aad Mansveld Memorial cup het predikaat Internationaal krijgt door de deelname van Royal Antwerp. De ploeg uit Antwerpen meldde zich bij ons aan en gezien het niveau van het Belgische voetbal kijken wij uit naar de ploeg die op het hoogste niveau uitkomt bij onze zuiderburen.

De tweede club die deelname heeft toegezegd in  dit rondje is FC Twente. Smaakmaker en onbebedreigd koploper in de TOTO Divisie en ook met de jeugd al jaren top. Afgelopen jaar deed de club al mee bij de Lex Schoenmaker cup en maakte veel indruk. We zijn trots dat FC Twente er bij is.

De derde club is een oude bekende. VVV Venlo. Afgelopen jaar debuterend op onze toernooien en meteen uitstekend presterend. De club kent ook in het eerste elftal een flink aantal talenten die doorstromen en dat is te danken aan de sterke jeugdopeliding.

De vierde club die ook weer op onze toernooien aanwezig zal zijn is NAC uit Breda. Tijdens de Lex Schoenmaker cup haalde NAC de halve finale en was het een van de smaakmakers van het toernooi. We zijn trots op de deelname van NAC aan de Aad Mansveld cup.

De laatste club in deze ronde is FC Emmen dat net als NAC ook dit jaar terugkeert op onze toernooien. Emmen maakt in de eredivisie furore met leuk en aanvallend voetbal dat ook in de jeugdopleiding wordt gespeeld. Supergaaf dat de vriendelijke club uit Drenthe er weer bij is. Als de voortekenen niet bedriegen komt er wederom een grote supporterschare mee naar Die Haghe.

We hadden er al zin in maar met zo een deelnemersveld wordt dat alleen maar meer.

Nieuwsoverzicht